Forum Sojuszu Lion Of Judah

Lion Of Judah uni Orion

#1 2012-05-21 14:31:48

SebastianWojenny

Gość

Marichuana

Ja się pytam tylko - dlaczego promujecie wstrzykiwanie narkotyków jak na przykład marichuany? Dumni wy jesteście z siebie? Macie wy w ogóle godność i rozum człowieka? Przecież marichuana zabija i powoduje impotencje. Bycie narkomaniakiem jest niezgodne z nauką Jezusa i Jana Pawła II. Zostawiam do przemyślenia i nie pozdrawiam.

#2 2012-05-21 16:45:50

Xs Marek

Gość

Re: Marichuana

Dokładnie, w pełni popieram wypowiedź Sebastiana. Czy wy ludzie wiecie, do czego doprowadza nadużywanie narkotyków? Nie dość, że szkodzicie samym sobie to jeszcze narażacie swe dusze na potępienie... Bo grzesząc przeciw ciału grzeszycie przeciw Bogu! Piąte Przykazanie Boże mówi: Nie zabijaj. A wy co robicie? Zabijacie samych siebie. Powoli. Dawkując cierpienie. Zatem apeluję do was - opamiętajcie się bracia! Wyrwijcie sie ze szponów tego okrutnego nałogu, póki macie jeszcze czas! Szczerze nad tym ubolewam i dlatego modlę się za was i za wasze biedne dusze.  Mam nadzieję, że moje słowa przemówią niektórym z was do zdrowego rozsądku.

Pozdrawiam, Xs. Marek

#3 2012-05-21 17:05:59

Elemele

Lion of Judah

Punktów :   

Uważam, to za próbę hard trollingu, więc nawet nie pokuszę się o komentarz.

Logo jest zaledwie symbolem- wolności i dobrej atmosfery. Nadinterpretacjom mówimy NIE!

Dziękuje i nie pozdrawiam.

#4 2012-05-21 17:16:37

SebastianWojenny

Gość

Uważacie, że promowanie narkotyków to oznaka dobrej atmosfery? I gdzie tu wolność, skoro uzależnienie zniewala człowieka i ciężko się z tego oderwać. Znałem wielu, którzy cierpieli po wstrzykiwaniu i paleniu marichuany i kokainy. PS. To prawda

#5 2012-05-21 17:31:54

avalancha

Administrator

Punktów :   

bardzo dziękujemy za 'pouczające' aczkolwiek nic nie wnoszące wypowiedzi:)
następnym razem zanim się coś napisze to wartałoby sprawdzić pisownię w słowniku, żeby się nie kompromitować
poza tym ja nigdzie nie widzę tutaj promowania narkotyków, jeśli ktoś ma na tyle ograniczony umysł, że wstawienie w logo liścia traktuje jak promocję narkotyków, to tylko należy chyba się ulitować nad kimś takim:)

temat zamykam bo nie widzę sensu dalszego ciągu tej pustej dyskusji:)

Stopka forum

RSS